Jatkoa edelliseen kirjoitukseen...

Dir en grey - The Pledge
"This is my pledge to you
I cannot live successfully yet
But I think I can change
Even if tomorrow lets me live
The days will not change
It will not end
If my full blown heart blooms again
Then answer me "

Edessä on meri. Merellä tuulee. Aallot lyövät rannalla oleviin kiviin ja kastelevat rannalla olevan miehen. Mies on sairas.. hänellä on syöpä. Mies tietää kuolevansa pian ja siksi hän haluaa nähdä jotain lumoavan kaunista. Mies odottaa auringonlaskua kärsimättömänä. Hän haluaa nähdä sen loisteen ja kuulla merituulen puhaltavan kaiken pahan pois...
Mies riisuu sandaalit pois jalastaan ja kastaa jalkansa veteen. Hän ottaa ensimmäisen askeleen viileässä vedessä. Veden pinta särkyy, mies ei näe enää omaa kuvaansa. Hän tuntee olevansa nuori jälleen. Askel askeleelta vedenpinta nousee, mutta mies ei pelkää. Hän jatkaa kävelyä, kunnes aurinko laskee. On niin kaunista... Mies unohtuu katselemaan auringonlaskua, eikä huomaa lähestyvää aaltoa. Aalto iskee mieheen kovalla voimalla ja sinkoaa tämän kivikkoon. Kaikkialla on verta, mutta ei enää kauaa. Meri peittää kaiken, minkä on tehnytkin.

Dir en grey - 24ko Cylinder
"Time will end, time will change, like the flow of time with you, me, and now
Time will stop, until the end, lets say good night with a kiss to a love with no fire
Dream has dried up and changed into sand, will my dream bloom again?
I can not remember when I said goodbye, can your voice be reached to me, but..."

Rakastunut pariskunta matkaa mökilleen (?) autolla. Nainen on raskaana, mutta hän ei halua pitää lasta. Mies haluaa lapsen, mutta on mustasukkainen vaimostaan. Mies on väkivaltainen, hän hakkaa usein vaimoaan. Mutta viimeiset 8 kuukautta nainen on saanut olla rauhassa, koska hän kantaa rakastamansa miehen lasta.
Viimein he saapuvat perille. Mökki on kaunis, se sijaitsee aivan meren rannalla. Nainen kävelee hitain askelin rantahiekalla kohti laituria. Nainen on kaunis. Hänen tummanruskeat ja luonnonlainehtivat hiuksensa roikkuvat vapaana, tuuli juoksuttaa suortuvia ja saa naisen näyttämään paljon nuoremmalta, kuin hän on.
Mies menee sisälle mökkiin viemään tavaroita. Mitään hän ei kuitenkaan saa aikaiseksi, koska hän korkkaa ensimmäisen oluensa ja avaa television.
Nainen seisahtuu hetkeksi, koska hän tuntee vauvan potkivan mahassaan. Hän vihaa lastaan jo nyt, hän ei halua sitä. Nainen kiipeää laiturille ja vaivalloisesti hän istahtaa reunalle ja uittaa sirot jalkansa peilikirkkaaseen veteen. On kaunis päivä, ei pilvenhattaraakaan lähettyvillä. Naisen pitäisi olla onnellinen, mutta hän ei ole. Moneen vuoteen hän ei ole ollut onnellinen.
Nainen huomaa viipyneensä poissa liian kauan ja pahinta peläten hän palaa takaisin mökkiin. Nainen oli oikeassa pelkojensa kanssa, mies oli juonut taas yhden oluen liikaa. Mies nousee hoippuen laiskanlinnastaan ja alkoholilta haisten hän vaappuu naisen luo. Hän tarttuu kiinni naisen ranteeseen ja vääntää sitä. Nainen ei huuda, hän ei itke, hän ei tunne mitään.
Mies tarttuu käsillään kiinni naisen kurkkuun samalla kuristaen häntä. Nainen ei pyristele vastaan, hän on kokenut tämän jo useasti. Mies läimäyttää naista kasvoille ja kaataa hänet nurkkaan. Mies ottaa jääkaapista uuden oluen ja istahtaa takaisin laiskanlinnaansa.
Nainen katsoo itkuisin silmin miestään ja vaivalloisesti hän nousee seisomaan. Kuitenkin kokemus oli hänelle liian raskas, lapsivesi valahtaa lattialle. Nainen miltei pyörtyy pelosta ja kaatuu taaksepäin. Hän ottaa tukea pöydänreunasta, mutta se ei kestä. Mies havahtuu hurjaan rytinään ja nousee vakiopaikaltaan. Hän karjuu naama punaisena vaimolleen, mutta pian hän tajuaa mitä on tapahtumassa.
Nainen kuiskaa miehelle pelkäävänsä, mutta mies läimäyttää häntä jälleen kerran kasvoille. Nainen kokee kovia tuskia, mutta mies ei välitä. Hän levittää vaimonsa jalat levälleen ja odottaa vauvan syntymää.
Pian supistukset alkavat ja synnytys käynnistyy. Nainen on paniikissa ja huutaa tuskissaan. Mies raivostuu tälle ja teippaa naisen suun kiinni. Nainen ei saa kunnolla happea ja alkaa tärisemään. Mies karjuu, mutta nainen ei voi asialle mitään.
Mies lähtee pois huoneesta ja jättää naisen yksin. Noin tunnin kuluttua mies palaa takaisin - hänellä on haulikko mukanaan. Hän tähtää naisen päähän ja ampuu. Nainen kituu hetken, mutta lakkaa pian hengittämästä. Mies kaivaa taskustaan puukon esiin ja avaa naisen vatsan. Väkivaltaisesti hän repii vauvan pois naisen vatsasta... hän huutaa riemusta. Hän pitää vauvaa sylissään ja itkee ilosta.
Hetkeksi mies kääntää selkänsä naiselle ja syleilee lastaan. Kuuluu laukaus ja toinenkin, mies kaatuu maahan lapsi mukanaan. Nainen nauraa hetken karmivasti, mutta pian kaikki kolme lakkaavat hengittämästä... Vain tuuli ulvoo ulkona, on alkanut sataa.

Dir en grey - Embryo
"
Mother's neck is squeezed as she hangs from the ceiling
Bye Bye Mother
I am speechless as the sorrow sinks in
The flowers die away I am alone
Without a Face Voice trembles
Without a Face Voice vibrates
Rape me father, I am now yours
But you know mother is looking down on us
My Sweet Mother
Please smile, Mother you grin so wide your mouth is about to rip
Deadly Sweet Mother
In anger I wait for you and I hold it in as I am being raped"

On talvi, taivas on harmaansininen. Sataa hiljalleen isoja lumihiutaleita. Metsän syvyyksistä kuuluu laulua. Kuvaan ilmestyy perhe - isä, äiti ja tytär. Äiti muuttuu silmänräpäyksessä haamuksi... Lumen pinta täyttyy verellä ja isä nauraa hullua nauruaan. Tytär katsoo isäänsä itkien. Isä tarttuu hellästi tytärtään olkapäästä ja painaa hänet lähelleen. Sitten isä raiskaa tytön. Tyttö on aivan hiljaa ja itkee.
Isä jättää tytön makaamaan alastomana lumeen. Lunta sataa yhä kovemmin, tyttö hytisee kylmästä. Kuunvalo sokaisee tytön silmät, hän ei näe mitään. Tyttö tuntee lämpimän kosketuksen vyötäröllään. Äiti pelastaa hänet.